Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Hotel ECU has become even more Different

26/04/2021

 

Hotel ECU has become even more Different...

Vanaf heden is Hotel ECU volledig geautomatiseerd. Dat wil zeggen dat er geen receptie meer aanwezig is in het hotel. Uiteraard zal dit geen gevolgen hebben voor jullie verblijf. Integendeel, we hebben alle praktische informatie op een rijtje zodat alles vlot kan verlopen. We kunnen jullie garanderen dat jullie nog steeds de service krijgen die jullie verdienen. Want jullie weten het... we are happy when you are! 

Parking

We raden je aan de wagen te parkeren in de Q-Park Stadsplein voor €13/24u. Het adres is Stadsplein 39, 3600 Genk. Daar kan je je wagen met een gerust hart achterlaten. 

Aanmeldadres

Onze gasten van Hotel ECU kunnen zich aanmelden op het adres: Europalaan 38, 3600 Genk. Dit is de locatie van Carbon Hotel, waar onze Guest Loving Hosts met een glimlach klaarstaan om jullie te ontvangen en te voorzien van alle nodige informatie. Carbon Hotel is slechts op 100 meter van het Ecu Hotel gelegen.

Vragen & informatie

Heb je tijdens je verblijf vragen of andere wensen? Dan kan je ook terecht bij de receptie van Carbon Hotel. Ook hier staan onze Guest Loving Hosts met veel plezier voor jullie klaar. 

Verblijfadres

Het verblijfadres blijft ongewijzigd. Het adres van Hotel ECU is Europalaan 46, 3600 Genk. Hier kan je genieten van een rustig en ongestoord verblijf.  

Allemaal een beetje Different, zoals jullie van ons gewoon zijn. Heb je nog een vraag of is er iets niet duidelijk? Aarzel niet om contact op te nemen via info@differenthotels.com

Happy to help


')