Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

10 redenen om Different Hotels te bezoeken deze lente

22/02/2021

Zin om erop uit te trekken deze lente of ben je reeds op zoek naar een verblijf?? Wij hebben 10 redenen opgesomd waarom je absoluut een bezoekje moet brengen aan Different Hotels.??

 

 

 

10 redenen om Different Hotels te bezoeken deze lente

 

  1. Keuze uit maar liefst 10 hotels en een B&B

Ja hoor, je leest het goed. 10 verschillende hotels én 1 B&B. Ons uitgebreid aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Kies een hotel waar jij je thuis voelt en dat bij jou past. Different Hotels zorgt voor de rest.

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Ontdek het hier.

  1. Veel leuke activiteiten in de omgeving

Een mooie wandeling in de natuur, een bezoekje aan de dierentuin, historische gebouwen bezoeken... Het is allemaal mogelijk. Per hotel hebben we de leukste activiteiten in de omgeving opgelijst, zo bespaar je veel opzoekwerk en heb je meteen een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden.

  1. Allemaal ‘Different’ maar met een gemeenschappelijk doel

Elk hotel heeft zijn eigen karakter en aanpak. Ze hebben allemaal hun eigen unieke touch om je verblijf onvergetelijk te maken. Allemaal… Different. Toch komen ze op 1 punt volledig overeen: jouw verblijf bijzonder maken.

  1. Genieten van een zorgeloos verblijf

Lekker uitslapen, genieten van een klaargemaakt ontbijt, uren rondlopen in je kamerjas… het kan allemaal. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen, wij zorgen voor de rest.

  1. Keuze uit verschillende arrangementen

We stellen arrangementen samen om de totaalbeleving naar een nog hoger niveau te tillen. Wil je je verblijf combineren met een bezoek aan een museum of toch liever een hele dag in de wellness? Dat kan! De verschillende mogelijkheden kan je vinden op de website.

Ontdek hier de arrangementen.

  1. Culinair genot

Voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner hoef je niet ver te gaan. Culinaire hoogstandjes, daar weten wij wel raad mee. De huidige coronamaatregelen gooien momenteel wat roet in het eten, maar wij kijken er alvast naar uit om jullie weer te mogen ontvangen in een van onze restaurants. Voor onze hotelgasten is take-away mogelijk in bepaalde hotels. Verder helpen wij je graag met een lijst van adresjes die je zeker geprobeerd moet hebben.

  1. Happy when you are

We kijken er altijd naar uit om onze gasten op hun wenken te bedienen. We helpen je graag. We zijn pas tevreden wanneer onze gasten tevreden zijn.

  1. Prachtige inrichting

Onze hotels zijn tot in de puntjes afgewerkt. Ze hebben een moderne en luxueuze uitstraling. Daarnaast heb je de keuze tussen verschillende kamertypes: van basic kamers tot suites. Kies een kamer waar jij je het beste bij voelt en die perfect aansluit bij jouw wensen. 

  1. Beleef de lente op verplaatsing

De lente: het begin van het warmere weer, het openbloeien van de bloemen, het groener worden van de natuur… Het perfecte seizoen om er op uit te trekken. Beleef het een keertje ‘Different’ bij een van de Different Hotels.

  1. Veilig en betrouwbaar

We doen er alles aan om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Kan jouw reservatie niet doorgaan omwille van het coronavirus? Dan kan je eenvoudig en kosteloos annuleren.

 

Heb jij ook al zin in de lente? Different Hotels stelde een afspeellijst samen met liedjes die jouw de ultieme spring vibes zullen geven. Beluister de Spotify lijst hier

 

Happy to help


')