Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Een brief aan onze gasten vanuit onze Guest Loving CEO

16/03/2020

Een brief van onze CEO

 

Beste gasten

Happy when you are, dat is waar Different Hotels voor staat. Kwalitatieve hotels in Limburg waar de gast en de gastvrijheid van onze medewerkers centraal staan.  Wij dienen als organisatie dan ook onze verantwoordelijkheid op te nemen en onze gasten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus (COVID-19).

Onze gedachten gaan uit naar de getroffen personen en families, het zorgpersoneel dat er alles aan doet om het virus onder controle te houden, maar nog meer naar jou, onze trouwe gast. Wij danken jou voor het vertrouwen in Different Hotels. 

We informeren jou graag over een boeking die je eventueel al gemaakt hebt, een reservatie die je wenst te maken en de voorzorgsmaatregelen die wij reeds getroffen hebben.

Jouw veiligheid 
Jouw veiligheid bij Different Hotels staat op nummer één. Daarom hebben we reeds enkele voorzorgsmaatregelen getroffen zodat je zorgeloos kan genieten van jouw verblijf.

Om eventuele besmettingen in onze publieke ruimtes tegen te gaan, hebben we besloten om het ontbijt  enkel aan te bieden via room service. Een persoonlijke aanpak waarbij jij extra in de watten wordt gelegd. Onze hotels voorzien desinfecterende gels in de publieke ruimtes zodat jij ten allen tijde je handen kan ontsmetten. Ons hygiënisch plan is er standaard op ingesteld om virussen tegen te gaan, waaronder ook COVID-19. 

Jouw verblijf
Om zoveel mogelijk medewerkers te beschermen tegen COVID-19 hebben we besloten om enkele hotels te sluiten. Indien jij een verblijf  geboekt hebt in een hotel dat op dit moment gesloten is, wordt jij door onze Guest Loving Host gecontacteerd. Deze gaat jouw verblijf dan upgraden naar een Different hotel in de buurt van het hotel dat je initieel geboekt had. Op bevel van de federale overheid hebben wij de restaurants en bars in onze hotels gesloten. Onze gasten kunnen alsnog genieten van een lunch of diner in het hotel. We hebben speciaal hiervoor een room service menu voorzien. Onze Guest Loving Hosts verwelkomen jou van harte en doen er alles aan om jouw wensen in vervulling te brengen.

Onze annulatievoorwaarden
Uiteraard hebben wij alle respect voor de huidige situatie en begrijpen we dat onze gasten zich zorgen maken over hun verblijf. We willen ons daarom ook engageren om onze annulatievoorwaarden te versoepelen. Als je een flexible rate hebt geboekt kan je kosteloos annuleren tot 11 uur op de dag van aankomst. Wens je niet te annuleren maar je aankomst te verschuiven naar een latere datum? Ook dat kan! Een non-refundable tarief mag vanaf nu ook kosteloos verschoven worden naar een latere aankomstdatum.

Jouw vragen
Moest je nog vragen hebben over jouw verblijf bij Different Hotels, toekomstige reservaties..., kan je ons contacteren op happywhenyouare@differenthotels.com.

We hopen dat iedereen gezond mag blijven en dat we snel weer deel mogen uitmaken van jouw gelukzalige vakantiemomenten!

Peter Geurden
Guest Loving CEO, Different Hotels

Happy to help


')