Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Den
Bongaerd

Heerlijk genieten in de fruitigste streek van België

DEN BONGAERD MAL TONGEREN

Een B&B voor iedereen!

BED&BREAKFAST DEN BONGAERD MAL TONGEREN
B&B Den Bongaerd Mal
B&B Den Bongaerd Mal

Omwille van het coronavirus is B&B Den Bongaerd op dit moment gesloten.

Den Bongaerd

Heerlijk genieten in de fruitigste streek van België

Wij zijn Jack en Hildegarde. Wij verwelkomen je graag in onze bed & Breakfast met een heerlijk streekbiertje! Santé. Wij vinden het heerlijk om je een gezellig en ongedwongen verblijf te bezorgen in onze B&B. Graag vertellen we over alle mogelijkheden. Die zijn verrassend veelzijdig. Graag tot ziens bij Den Bongaerd.

Toppie

Heel fijne ontvangst, mooie locatie, prachtige tuin, goed bed, heerlijk ontbijt en mooie wellness met zwembad en sauna's. Perfecte gastheer en gastvrouw in een ongedwongen sfeer. Prachtige omgeving, ideaal om tot rust te komen.

Enrico S - Tripadvisor
5

Kamers

De kamers zijn vanaf 14u00 beschikbaar op je aankomstdag. Inchecken liefst vóór 16u00. Wil je eerder komen, slaan we je bagage op en kun je erop uit. Dat geldt ook bij vertrek. Check-out is uiterlijk om 12u00.

Wil je reserveren? Dat kan via info@den-bongaerd.com of via +32 478 20 74 12.

Den Bongaerd - Mal

Ontbijt

Begin de dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Bij goed weer wordt het ontbijt in de tuin geserveerd. Vers fruitsap, verse broodjes, croissants, chocoladebroodjes, beleg, vers fruit, yoghurt, dagverse eieren, koffie en thee.

Ontbijten kan tussen 8u00 en 11u00.

Omgeving

Zeker te zien en te doen in de omgeving!

 • Gallo-Romeins Museum

  In 15 v. Chr. was de stad Tongeren een Gallo-Romeinse nederzetting. Als oudste stad van België is het dan ook logisch dat je alle schatten en opgravingen van de streek kan bewonderen in het Gallo-Romeins museum! Bovendien ontdekt jong én oud in dit museum het veelzijdige verhaal van de mens in de regio Limburg: van de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd.

  Bezoek de website

 • Wijnkasteel Genoels-Elderen

  In 1990 heeft de familie Van Rennes de eeuwenoude wijncultuur weer doen herleven. De wijndruif in het mooie landschap rondom het kasteel van Genoels-Elderen weer helemaal terug. Met 22 hectaren wijngaarden is dit het grootste wijndomein in het land. Een rondleiding voert je door het park, de wijngaarden, de rozentuin, de stokerij, het pershuis en 13de eeuwse wijnkelders.

  Rondleidingen van maandag tot en met zaterdag. Geopend van maandag t.e.m. zaterdag voor rondleidingen. Individuelen kunnen aansluiten bij een groep.

  Bezoek de website

 • Onze-Lieve-Vrouwebasiliek

  Fier regeert de gotische toren van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek over Tongeren en wijde omgeving. Het is één van de mooiste religieuze bouwwerken die ons land rijk is. De schatkamer van de O.L.V.-Basiliek herbergt een unieke collectie religieuze kunstvoorwerpen uit de 6de eeuw tot en met de 19 de eeuw.

  Gratis toegankelijk. Dagelijks geopend van 9 uur -17 uur. 

  Bezoek de website

 • Antiekmarkt op zondag

  Al meer dan 30 jaar bruist Tongeren al vanaf de vroege uurtjes op zondagmorgen. Meer dan 350 standhouders en een 40-tal antiekzaken staan wekelijks op de grootste antiek- en brocantemarkt van de Benelux. Nederlandse, Duitse, Franse, Britse en Amerikaanse bezoekers geven de markt internationale allure.

  Elke zondag van 6 uur tot 13 uur.

  Bezoek de website

 • Bilzen Mysteries

  Het nachtelijke, multimediale beleefparcours brengt de 800-jarige geschiedenis van Alden Biesen tot leven. Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren maak je een ongeziene tijdreis.Van Ridderbroeders op kruistocht over dansende nymfen in de romantische tempel van Minerva tot een verwoestende brand… Laat je meevoeren door het sprookjesachtige decor en een boeiend verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten.

  De virtuele gids doorheen het parcours van ongeveer 70 minuten is de Heer van Biesen. Hij wordt vertolkt door topacteur Jan Decleir.

  Tijdens de Belgische schoolvakanties: dagelijks geopend
  Buiten de Belgische schoolvakanties: vrijdag, zaterdag, zondag en maandag geopend

  Bezoek de website

 • Landcommanderij Alden Biesen

  Het kasteel van Alden Biesen is de voormalige landcommanderij van Rijkhoven (Bilzen). Vandaag is dit kasteel met zijn rozentuin te bezoeken door het publiek. Geniet hier van een prachtige wandeling of fiets er naartoe.

  Bezoek de website

 • Maastricht

  Maastricht: een veelzijdige stad die het Bourgondische leven tot cultuur heeft verheven. De vele restaurants, eetcafés en terrassen (veelal verwarmd) creëren een gezellige sfeer. En of u nu van shoppen houdt of wilt genieten van de rijke historie van de stad, welkom in Maastricht. Ga zeker even de oude Maasbrug over naar het gezellige Wyck.

  Bezoek de website

Contact

Parkeren
Parkeren kan gratis op het terrein van Den Bongaerd.

Contact

Kruisvindingsstraat 56, 3700 Tongeren
T. +32 (0)12 21 87 95  

info@den-bongaerd.com

contactformulier

')