Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Hotel
ECU

Lekker ertussenuit in een heerlijke omgeving.

HOTEL ECU GENK

Alles wat je verwacht van een goed hotel is er. Topontbijt als uitsmijter.

HOTEL ECU GENK
HOTEL ECU GENK VOORGEVEL
HOTEL ECU GENK
HOTEL ECU GENK

Hotel Ecu is gelegen in hartje Genk en alles wat je verwacht van een goed hotel is er. Een lekker ontbijt, relaxen in de sauna of gezellig shoppen. Daag jezelf uit en kom ons bezoeken in Genk!

Unieke ervaring

Enkele puntjes opgesomd: Vriendelijke en sympathieke mensen aan het onthaal. Uitgebreid ontbijt en bovendien heel lekker, en voor ieder wat wils. Ruime kamers met alle voorzieningen (zoals koffie, thee, waterkoker, microgolf)

Sandy V - Tripadvisor
5

Kamers

De kamers zijn vanaf 14 uur beschikbaar op je aankomstdag. Wil je eerder komen, slaan we je bagage op en kun je erop uit. Dat geldt ook bij vertrek. Check-out is uiterlijk om 11 uur.

De receptie is dagelijks geopend van 7 uur tot 23 uur.

Familie kamer

vanaf € 89.00 Boek nu
ECU HOTEL GENK FAMILIE KAMER

Single kamer

vanaf € 60.00 Boek nu
ECU HOTEL GENK SINGLE KAMER

Deluxe kamer

vanaf € 89.00 Boek nu
ECU HOTEL GENK DELUXE KAMER

Comfort kamer

vanaf € 69.00 Boek nu
ECU HOTEL GENK COMFORT KAMER
HOTEL ECU ONTBIJT
HOTEL ECU ONTBIJT

Ontbijt

Het ECU ontbijtbuffet wordt wel eens het beste ontbijt van Limburg genoemd. Oordeel zelf nadat je hebt genoten van ons assortiment aan zelfgebakken broodjes, fruitsappen, koude en warme gerechten, knapperig spek, kakelverse eitjes, frisse fruitsalades en gezonde ontbijtgranen.

Ontbijturen
Maandag - vrijdag: 06:30 - 10:00
Zaterdag: 07:00 - 10:00
Zondag: 07:00 - 11:00

Prijs
€15 per persoon

Vergaderen

Hotel ECU is een trendy city hotel in hartje Genk. De ligging garandeert vlotte connecties met het treinverkeer én de autoweg. Het hotel staat bekend om zijn uitmuntende persoonlijke service en budgetvriendelijkheid. Hierdoor is het uiterst geschikt voor intiemere zakelijke bijeenkomsten tot 15 personen. Alle kamers zijn in 2011 volledig vernieuwd en de vergaderzaal beschikt over alle gewenste faciliteiten.

Gratis offerte

Vergaderzaal ECU

ECU HOTEL GENK MEETING ZAAL

De vergaderzaal van Hotel Ecu beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt zoals een beamer, flip chart &schrijfgerei.

 • 31 m²
 • Maximaal 15 personen
Gratis offerte

Gratis offerte

close

Wellness

Carbon Sense City Spa

Oase van rust en sereniteit

Midden in de stad Genk op de 5de verdieping van het unieke Carbon Hotel vind je een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om "quality time" door te brengen, waar je even kan ontsnappen aan je agenda of wegduiken uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven.

In dit trendy kader van 700 m² inspirerend design nemen wij je mee op een zintuiglijke reis of laat je je door professioneel geschoolde handen behandelen tot je weer helemaal goed in je vel zit. Beleving & resultaat zijn onze focus. Dit ervaar je dankzij het exclusief wellnessgevoel waarin zowel totale ontspanning, de prikkeling van al je zintuigen en ook de resultaatgerichtheid van de behandelingen centraal staan. Hier gaat het om échte huidverbetering, het evenwicht tussen lichaam & geest en de heilzame totaalbeleving van échte wellness.

Carbon Sense biedt alles wat je nodig hebt voor je beauty, health, wellness en voor je exclusief selfness moment.

Bezoek de website
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS
CARBON SENSE CITY SPA WELLNESS

Carbon Sense City Spa

Adres

Europalaan 38
3600 Genk

T. + 32 (0)89 32 29 22

info@carbonsense.be

Openingsuren

 • maandag 10.00 - 19.00
 • dinsdag 10.00 - 19.00
 • Woensdag Gesloten
 • Donderdag 10.00 - 19.00
 • Vrijdag 10.00 - 19.00
 • Zaterdag 10.00 - 19.00
 • Zondag 10.00 - 17.00

Privésauna Hotel Ecu

Heerlijk relaxen in de privésauna van Hotel Ecu.

Prijs
€15 p.p. voor 1.5 uur.

HOTEL ECU GENK SAUNA

Privésauna Hotel Ecu

Omgeving

Zeker te zien en te doen in de omgeving!

 • Nationaal Park Hoge Kempen: Station As

  Het Limburgse mijnverleden speelt een grote rol in deze toegangspoort van het Nationaal Park, gelegen tegenover Hotel Mardaga.

  Je kunt hier o.a.:
  Met de oude trein naar Eisden of Waterschei
  Via het 1300m lange smalspoortraject kan je van op een miniatuurtrein genieten van een rondrit doorheen Driebankenbos en langs de uitkijktoren van het Nationaal Park Hoge Kempen
  Spoorfietsen op echt railbikes
  Wandelen door het park

 • Studio Piet Stockmans

  Studio Pieter Stockmans is de enige manufactuur van hardporselein in België. Het materiaal en de productie zijn identiek aan deze van de beste porseleinfabrikanten in Beieren en Limoges. Dit jaar werkt Pieter Stockmans 50 jaar met porselein. Sinds de oprichting van de Studio Pieter Stockmans exposeert Pieter over de hele wereld.

  Naast het werk dat hij verkocht aan het Victoria & Albert Museum in Londen, was hij ook cultureel Ambassadeur van Vlaanderen en heeft hij diverse prijzen op zijn naam staan waaronder The Red Dot Award.

  Eén van de belangrijkste hoogtepunten van de Studio is de productie van borden voor het huwelijk van Prins Albert van Monaco met Charlene Wittstock in 2011. De Studio levert tevens porselein aan tal van Michelin sterrenchefs zoals Alain Ducasse (Louis XV - Monaco), Simon Taxacher (Rosengarten – AU), Peter Goossens (Hof van Cleve – B) en Sergio Herman (Pure C - NL).

  Bezoek de website

 • Terhills Cablepark

  Kabel waterskiën en wakeboarden is geschikt voor jong en oud! Je hang hier vast aan een elektrisch aangedreven kabel waardoor je met meer mensen tegelijk op het water kan. Kabel waterskiën kan vergeleken worden met skiën in de sneeuw. Het wakeboarden is erg populair onder de jongeren omdat er allerlei “trics” gedaan kunnen worden dankzij de obstakels die in het water liggen. Het Terhills Cablepark in Maasmechelen heeft drie kabels waarvan één geschikt voor beginners.

  Bezoek de website

 • Drielandenpunt

  What’s in a name? Op het hoogste punt van Nederland komen de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen. Het Drielandenpunt wordt jaarlijks druk bezocht om te wandelen en te recreëren.

  Bezoek de website

Contact

Parkeren

Openbare parkeergelegenheid
Het is mogelijk om te parkeren rondom het hotel (betalend).

Privéparking
Parkeren is mogelijk op onze privé parkeerplaats voor €9.00 per nacht/per auto. Heb je rechtstreeks via ons geboekt, zonder tussenkomst van een externe partner? Dan betaal je slechts €7.50. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Reserveren is niet mogelijk. In de directe omgeving zijn er meerdere parkeerplaatsen aanwezig.

Openbaar vervoer

Het hotel is eenvoudig te bereiken via trein of bus. Centraal station Genk ligt schuin tegenover het hotel.

Contact

Europalaan 46, B-3600 Genk
T. +32 (0)89 36 42 44 | F. +32 89 36 42 50

mail@hotelecu.com

contactformulier